|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
חדשות ועדכונים מעמותות וארגונים חברתיים בישראל
|
|
|
|
קורס חנוכה של תובנה מתקיים בבית הערכה של קיבוץ עין דור. הקורס מוצע לקהל הרחב בחינם ובסיומו יש אפשרות לתרום לתובנה מתוך כוונה שכל אדם ללא קשר למצבו הכלכלי יוכל להשתתף ולהרויח מהכלים של מדיטצית תובנה.
|
Original Article
|
|
|
|
|
מעל 400 מעצבות ומעצבים, מותגים ורשתות תרמו פריטים בעיצובם - בגדים (לנשים, גברים וילדים), נעליים, אקססוריז, תיקים, תכשיטים, כלי בית, טקסטיל וכו' לטובת המכירה השנתית של מרכז סיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית ת"א! כל ההכנסות קודש לפעילות העמותה! מחירים אטרקטיביים במיוחד!
הבזאר יתקיים ב 25-26.12.09 בגני התערוכה, ביתן 16.
http://www.facebook.com/#/event.php?eid=207894014536&ref=nf
|
|
|
|
|
|
באמצעות הבלוג http://urbanica-il.blogspot.com אורבניקה מנסה להגביר את המודעות של העירוניים לאיכות חיים עירונית, בארבעה היבטים : פסיכולוגי, חברתי, סביבתי ועיצובי. אנו מפרסמים בבלוג אירועים ויוזמות הקשורים בעירוניות, מעלים את המודעות לדעיכה ולמחסור של שטחים ציבוריים איכותיים בערים שלנו, ומעבירים לקהל ידע תיאורטי מתחום תכנון ערים, סוציולוגיה, פסיכולוגיה, אדרכילות ומדעי הסביבה - באופן נגיש.
בקרו אותנו בבלוג והתרשמו...
|
|
|
|
|
|
אורבניקה תומכת בשתי התארגנויות הקשורות בשיפור מרחבים ציבוריים :
1. התארגנות רשת גינות הקהילה בישראל
2. התארגנות "הועד להורדת כיכר דיזנגוף והתנגדות לחניון תת קרקעי"
|
|
|
|
|
מבוי סתום DEAD END
בתיה כהנא דרור, מנכ"לית מבוי סתום, מגיבה לשר המשפטים יעקב נאמן
|
09/12/2009
|
|
לידיעת נאמן: החוק העברי כבר נוסה ונכשל
לפני ששר המשפטים ממהר להחיל את חוקי ההלכה על מערכת המשפט, הוא צריך להבין שמערכת בתי הדין הרבניים היא כישלון מוחץ
בתיה כהנא דרור | 9/12/2009 7:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אתמול התבשרנו ששר המשפטים של מדינת ישראל, שואף להחלת משפט התורה במדינת ישראל. אמנם גם כבוד השר יודע שהמעבר למשפט עברי אינו תהליך שקורה מהיום למחר אלא "צעד אחר צעד" והוא תלוי בהתפתחותה של ההלכה והתאמתה למציאות חיינו המודרניים.
אך הותרת החזון ככותרת כללית ללא התייחסות למצב הקיים היא בעייתית ומסוכנת. זאת משום שבמדינת ישראל מנסים כבר עשרות שנים בתי הדין הרבניים ליישם את משפט התורה, ועד כה ניסיון זה נכשל כישלון חרוץ ואני מאוד מקווה שגם השר נאמן מכיר בכך.
לכן, רגע לפני שמחילים את המשפט העברי על כל תחומי חיינו מן הראוי לבחון מה קרה ולאן התקדם המשפט העברי בבתי הדין הרבניים, אלו שמתוקף תפקידם אמורים לפסוק לאורו. למשל היינו מצפים כי לאחר 56 שנה כמו בכל מערכת משפט מודרנית יוכרו זכויותיהן של נשים להליכי משפט שוויוניים בהליך הגירושין.
|
Original Article
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|